end ??
před tebou teď klečím
minuty se vlečou
do dlaní si brečím
po tváři ti slzy tečou
k minulosti se stále vracíš
a i já ke vzpomínkám se vracím
pak omdlíš,a k zemi se kácíš
a já u srdce silně krvácím
stále hlouběji do minulosti padám
temnými uličkami se v noci ploužím
už asi spolu nebudem,správně hádám?
ale jen po tobě tak strašně toužím
v tom ti do obličeje zasvítí sluníčko
a já jasně vidím tvůj úsměv
tím mi nachviličku zahřeješ srdíčko
ale oba víme že se vidíme naposled
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: betmen71, susana načeva, Dev_LATea_princess, vlcatko, jesterka
Komentáře (0)