Srdce na prodej
Prodám ten červený nesmysl
co pro mě ztratil svůj smysl
srdce mé - nechci je
radost v něm nežije
Potkal ho osud krutý
láska, co jen rmoutí
milovalo ženu jedinou
nevědělo, útrapy ho neminou
Slunce už pro něj nesvítí
ztratilo chuť do žití
prodám ho se slevou
klidně i pod cenou
Přečteno 473x
Tipy 16
Poslední tipující: Mraveneček, bellacomp, Sidonie89, Ellie01, bromak, Lioness, Duhová, Zefi, Květka Š., Házté, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)