Oko do srdce okno
Anotace: les yeux le miroir de l'âme
Usedám na lůžko,
Já svítím ¨Světluško¨!!!
Vpusť tělo do náruče rozkoše,
rty pomazané od moruše.
Oko do srdce okno,
otevřel jsi, Víš,
vstaneš a milovat mne nepřestaneš.
Snad je to láska, což to vím?
tím svou touhu neukojím.
Co to plácám! Já to vím,
s mým srdcem karmínovým,
Tebe dohoním a do ráje odletím.
¨¨Světluško¨¨
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)