Šťěstí a láska
šťěstí a láska ruku v ruce jdou
někdy se cestou rozpletou
je však na lidech jak bude dál
dají-li se dohromady
bude z nich zase pár
či zbude jen mlhy cár
šťestí a láska u cesty stojí
mlhy a trápení se bojí
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, labuť, Bíša, Prokešová, nejsembásník, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)