vyznání !!!
Anotace: mé touhy....
Sbírka:
TAK
Chtěl bych být duhou něžnosťí,
schránkou tvých tajných přání,
hrstkou toužebných smělosťí,
pokryté rosou ranní...
Chtěl bych být kouzlem doteku,
slzičkou v našich snech,
večer v nachovém obleku,
chuť na tvých plných rtech...
Chtěl bych být vánkem přítomným,
vplouvat ti tiše do vlasů,
chtěl bych být citem vzájemným,
co dýše z lásky pro krásu...
Chtěl bych být zrnkem těchto slov,
které ti skládám pod nohy,
ty jsi můj drahý vzacný kov,
nebeské modro oblohy....
Přečteno 820x
Tipy 26
Poslední tipující: Frr, o3_gambit, tato22, PIPSQUEAK, Labanda, JED, Juraj Hrom, Hedvika, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)