na prázdnou psal jsem stránku
o sukýnce, o copánku,
snad školní byl tenkrát bál
když jsem o ní báseň psal
zlatých vlasů kštice hustá
úsměv pohladil jí ústa
:
jen paměť nemám na ta jména
možná to byla Lisiena…
***
Jiří senior
20.10.2009 11:10:00 | j.c.
zapěj ódu
na krásu
bez břehů
city,něhu,líbeznost
most ze slov
potažený suknem chtění
umění v obdivu
pro Venuši..nevšedně..všední
ST
19.10.2009 22:08:00 | Mbonita