Osamělý dirigent
Sako ukuté ze smutku
bloudí sám světem
v jedné ruce své srdce
a v druhé taktovku
v barvě svým citem.
Bezvýznamné švihy
kouzelnou hůlkou
před plným sálem
bez orchestru
s výsměchem v zádech.
Bezcílná cesta
s cílem
který není
ale on věří
že v okamžicích
jejího snění
ho najde.
A tak jde dál a dál
chce bojovat
a nezvdává to
srdce v dlani
konec světa před ním
poslední sbohem
zapomíná na ni
a srdce letí
volným pádem dolů
dlouhým okamžikem.
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, ajlonka, hašlerka, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)