jako piha na zadku jsi krásná
jako piha na zadku jsi krásná
od začátku do konce
jako pán prstenů
jsi krásná
jako palma v květináči jsi krásná
na plakátu v pozadí písčitá pláž
tak jsi harmonická
a ladná
jsi má princezna s fousky
jsi můj obláček na modrém nebi
jsi má jedinečná
jako krvinka v krvi
mám tě opravdu rád
asi mě to přejde
ale teď, teď jo
je to pravda
Komentáře (2)
Komentujících (2)