Vrať se
Anotace: život není jednuduchý ... tak proč si ho chci dělat ještě složitější?
Kam ses tak náhle ztratila?
bloudím tmou a marně tápu
že by má touha zranila?
že jsem moc hrr? ok, chápu
jen nemůžu si pomoc prostě
myslím na tebe kudy chodím
teď na „kdyby“ je už pozdě
poznaly jsme se, těžko se krotím
každá máme vlastní život
víc něž dobře to vše vím
však jsi mé duši obživou
a na tom nic nezměním
Přečteno 503x
Tipy 25
Poslední tipující: Frr, ARTeFakty X. Múzy, Quigleika, carodejka, Giginka, bez nápadu na přezdívku..., m@rushka, Haniéčka, hašlerka, Házté, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)