Strach ze skrytého strachu
Anotace: musela bych být sprostá a to hodně aaaaaaaaaaaaaaaaaa nasrat nasrat
Byl jsem stěnou všech zármutků
byl jsem větrem
lásko, lásko
kolikrát jsem tě pohladil měsíčním svítáním
ale ty nevidíš
kterým směrem se otáčí soucit s žitím
ty nečicháš denně čpavek vesmíru a činů
lásko
kolikrát jsi o mě zavadila
ostnem svým
kolikrát jsi mě probudila ze spánku
a předstírala bdění
Nemohu vyjádřit sílu
záchvatu smrti
Nemohu se dále dívat do zrcadel dnů
Nemohu se otvírat směrem k řekám
Ať mě raději duch žití
rozdrtí mocným proudem
/jsem vítr
a nepatřím ti.../
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Anastacia-Jane, Psavec, Manstein, Aurelius, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Stoneman
Komentáře (1)
Komentujících (1)