Nedoručený dopis
Milý můj,
píšu Ti tento dopis,
co nesmíš si nikdy přečíst...
Písmena na listu papíru,
slova, co šiju ti na míru,
shované v mojim nitru,
jak rozluštíš tajnou šifru???
Těžko se asi dozvíš,
že mi na mysli celý den ležíš...
Převaluješ se v mojí hlavě,
ještě víc, než v noci na palandě...
Dřív jsem si vážně nemyslela,
že tam jsi...
Ale nyní se sebe naopak ptám:
Je v srdci mém právě teď ještě někdo jiný
než TY???
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Paulín, j.c.
Komentáře (1)
Komentujících (1)