Daleko /Far away; Loin/
Anotace: láska byla, ale zkomírala, nakonec utekla...
Ahoj lásko, zlatovlásko.
Mysl má,
touhou opředená, láskou.
Krásko, jak na míle vzdálená,
třes se – vzrušená.
Lesk Tvých rtů, vlasů, očí
teď vyvolává stesk
a zatím nekončí.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (0)