nechci být vzpomínka:'(
já nechci být jen vzpomínka tvá
a plynout se životem dál
chci být víla po tvém boku
a to navždy ty muj brouku
tak neříkej že je to konec
já nechci bíti bodec
chci být myšlenka tvá
ta která tě ráda má
jsi ten co pohltil mou duši
jsi ten co položil mi uši
Miluju tě na mou duši
tak lehce vyslovuji
pak odebírám se na balkon
a sleduju noční kopanou
ty hvězdy mezi měsícem
tak stýská se mi !vlcice
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Protos1182, wigi.sama
Komentáře (3)
Komentujících (3)