První a poslední
Jsi první, kdo se na mě z mojí hlavy směje, (každé ráno)
kdo odnáší ranní kapky Metoděje,
první, kdo změnit chce semnou svět
a chce to udělat dnes, ted hned.
Můj jediný jsi ty a to se nezmění,
náš příběh je krásný a nemá jiné znění.
Miluju tě navždy, ty mě nejlíp znáš,
tenhle krásný sen, bude vždycky jenom náš.
Jsi první a poslední koho miluju.
Miluju tě!
Přečteno 527x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, susana načeva, enigman
Komentáře (0)