hluboký spánek
spi, když chceš, broučku,
a ustel si mou duší
jež bolavá je váhou tvojí hlavy
spi, když chceš, broučku,
vždyť mě ta bolest sluší
a trápení je už můj všední návyk
spi zase, broučku,
když nechceš vidět moje slzy kanout
spi sladce, broučku,
mě v duši přestal vítr citu vanout
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: deep inside, Kapka, rezina, Hloupá Květinka, Stepbystep
Komentáře (2)
Komentujících (2)