Návraty
Anotace: člověk by nikdy neměl říkat NIKDY ....
Topím se v jeho očích
v tom známém rošťáckém úsměvu ...
Zas ON a JÁ jsme MY-
náš vztah měl malou prodlevu ...
Řeka času vrátila nám
zpátky ta něžná objetí
možná že stal se zázrak
a nebo je to prokletí ?
Touha nás ovládá
jak šíp lovce nás oba skolí
možná to není správné
jenže bránit se lásce bolí ...
Vnímám zas jeho vůni
a čistou lásku v srdci nosím ...
Cítím, že topím se ....
Ale
NEZACHRAŇOVAT
PROSÍM ...!!!
Přečteno 596x
Tipy 35
Poslední tipující: Makula, lecrecia, Zefi, WhiteSkull, jedam, labuť, Druza, hašlerka, Jiparo, Barpob, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)