Paní Emoce
Anotace: ani nevím jak sem toto napsal
Našel jsem na zemi list
jak nemilovat?
tam stálo
a v červáncích večerního dne
jsem začal na tu těžkou otázku
hledat odpověď.
Měsíc kape na zem
při skoku na pár úsměvů
za svou milou
temnotou
a já
v hledání
v záchvěvu hvězd co plynou
ji spatřím.
Prosím vás
krásná paní
vyveďte mne z mého snění
řekněte mi
jak nemilovat?
Ale chlapče
nech uchopit své srdce
do krásných něžných dlaní
dámu jménem chlad
zavři oči
a měj poslední možnost
si něco přát.
Vezmu ti lásku
vezmu ti naději
vezmu ti city
i když si to nepřeji
ztratíš mě
paní Emoci
a už nikdy neucítíš
nejhorší z nemocí
..lásku.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott
Komentáře (1)
Komentujících (1)