Chybíš mi
Chtěla bych Tě u sebe teď mít,
a v Tvém silném obětí být.
Chybíš mi tu strašně moc,
s Tebou měla bych klidnou noc.
Chci všechny trable za hlavu hodit,
nechci se za něčím dál honit.
Pro mě jen slib hodně moc znamená,
když pak poruší se,
V srdci bolest hroznou to zanechá.
V srdci pak koluje mrazící jed,
nechci mít ze srdce led.
Miluju Tě strašně moc,
každý den i každou noc.
Jsi slunce, co rozzáří mi každý den,
díky tobě není láska už jen sen.
Komentáře (1)
Komentujících (1)