na hranici života já budu stát
- na kolenou klečet a v duchu si přát
abych dostal šanci a tu neztratil
aby mi mé plány nikdo nezhatil
abych s tebou moch v těch plánech počítat
poznat tě a dlouho s tebou povídat
jenom co se na tvé fotky podívám
hned jak zmrzlina v létě se tu rozplývám
a jestli o tom jak seš krásná zalhal sem
ať proměním se v hlínu a pohltí mě zem