Začátky

Začátky

Anotace: Ještě jsi tu, a přece cítím, že nejsi...

Sbírka: TY

Začátky - ty jsou nejkrásnější
Křídla, co rostou na zádech
Vítr, co zvedá tě k nebesům
Úsměv na jeho naběhlých rtech
Život zdá se být snesitelný
Snad zdá se i snadný žít
A celý svět dá se uchopit
do jedné upocené dlaně
Zapomeň na ně
Zapomeň na tyhle začátky,
ač tak krásné zdají se být
Realita tě strhne do propasti,
zaslepí oči, zlomí kosti,
zlomí i srdce tvé
A pak tam dole budeš chtít umřít
a nevzpomeneš si,
proč to všechno vlastně bylo tak nádherné
A pokud tě paměť nezklame,
bude to bolet o to více
Křič, co ti stačí plíce,
dokud tě někdo uslyší
Tam dole není pomoci
A to, co bylo ti vším,
srazí tě ještě více k zemi
Bude tě kopat přede všemi
Nikdo nezvedne svoji hlavu
Nikdo neuvidí tvůj pláč
Začátky jsou krásné jen, když vytrvají,
když všechny trumfy nebude držet jeden hráč,
když hra skončí nerozhodně,
pak máš hodně
a máš, pro co žít
Kdyby se to jednou stalo mě,
nemusela bych tu teď být,
nevymýšlela bych tyhle rýmy,
spala bych dávno v jeho náručí
Ano, začátky jsou krásné,
ale když teď pohlédnu mu do očí,
nevidím nic, co v nich bývávalo,
jako by to tam tenkrát ani nemohlo být
A pořád hledám důvody a cesty
A nedokážu to pochopit...
Autor unstoppable, 21.10.2009
Přečteno 757x
Tipy 31
Poslední tipující: Danger, ZILA78, Fenceless, enigman, Bíša, labuť, Prdelka10, harmony, hašlerka, Larey, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nevidím to zas tak černě...
Pokud vede cesta dolů ,musí i nahoru...

21.11.2010 07:33:00 | Danger

líbí

to se nedá pochopit...

24.10.2009 13:46:00 | enigman

líbí

to tak strašně sedí, zvlášť na mě teď až se to nedá vydržet....znám...:D ty zlomený kosti, srdce i prázdno.....výborně napsaný..:)

21.10.2009 10:32:00 | just me

líbí

Äno, jednou se to vyjeví.. Buď trpělivá.. pěkná, supertipová..

21.10.2009 08:42:00 | Barpob

líbí

spousty věcí člověk pochopí až za nějaký čas, a něco nám zůstane ukryto..ale věř, že bude zase fajn..vážně..jen tomu věř..

21.10.2009 07:48:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel