Seznámení s Tebou
28.9.2006 17:40
Seznámení s Tebou
Jednou
jsem Tě uviděl
myšlenek na Tebe
se však nezbavil
Já štír
dominantní zvíře
Ty
krásná čarodějka
ve svém znamení
pár pohledů
a nikdo
si není jist
co je
co bude dál
jen pár polibků
a rozloučení
nejistota za nimi
:-)
když jsem Tě spatřil
nebyl jsem si jist
pak milé povídání
čas utíká
pak přichází
nenadálé rozloučení
a několik polibků
Ti padne na ústa
teď jsme
jen Ty a já
a čas pomali utíká
bohužel se nedá ošálit
a loučíme se zas
Pár pohledů
a vše je jasné
miluji
nebýt lásky
nikdo znás tu není
Ty ani já
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, harmony, klajusenka, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)