Loučení
Anotace: Loučení s partnerkou
Na lidském smetišti
kde právě končí den
vítr tu na tebe
vzpomínky valí.
Někde tam v dáli kde
s nebem spojuje se zem
na místech kde jsme
se milovali
zustalas sama
sama jen se svým snem
snad o mě či někom jiném.
Lásku jsme si tam slibovali
a pod modrým nebem
se krásně milovali.
Láska byla jako med
tekla ze sklenice pomalu
po těch letech spolu
už med neteče dolu.
Zavřeme sklenici
a řekneme si sbohem
máš to co jsi chtěla
a už se nikdy nespojí
naše dvě nahá těla.
Přečteno 347x
Tipy 11
Poslední tipující: Lucie Teru, zelená víla, hašlerka, labuť, WAYWARD, harmony, Házté
Komentáře (5)
Komentujících (5)