Hasíme vášeň
Nemusíš říkat nic,
cítím Tvé vlny vzrušení,
jak slunce do vinic,
pálíš při prvním zurčení.
Pohltila nás vášeň,
sex rozhořel se u hlavy,
zbytečně byl by hašen,
my uvolníme průplavy.
Otevřem sklepy zamčené,
najdeme správný klíč,
zvednem rolety stažené,
pozveme lásky chtíč.
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Bíša, labuť, Květka Š., klajusenka, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)