laska je jako ranni cigareta
Pod holými větvemi stromů
pod spadaným listím v blátě
jsme tiše namačkáni
v našich světech
bez křídel
bez vody
bez sebemenších záchvěvů reality.
Tančím na hudbu z mezisfér.
Čekám na tvůj paralelní svět.
Nikdo si nevšiml
že krachují poslední zbytky
mojí lásky.
Tiše se mračí uvnitř mě...
a já jí neskrývám.
Láska je jako ranní cigareta
je to závislost
potřeba
neutěšitelná touha po něčem víc...
Přečteno 377x
Tipy 28
Poslední tipující: Mary.Cocaine, Nussichoco, DNA, s.e.n, její alter ego, enigman, angel_s.r.o, *whatsoever*, Bíša, P.P.S., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)