Bušení srdce /Heart beat; Batte-ments/
Láska, to není jen snění,
to je zázrak hluboko v duši uložený.
Důvěra, upřímnost a smích,
to vše lásce velmi sluší.
Co je hezčí,
než když srdce pro druhého buší.
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)