Stále mi chybíš...
Stále mi chybíš,
má duše po tobě teskní
a srdce strašně touží.
Znovu bych chtěla s tebou,
sedět pod noční oblohou,
hvězdami posetou,
povídat si o všem
a o ničem,
dívat se ti do očí,
a přát si ať to nikdy neskončí,
v obětí tvém usínat
polibky tě zahrnovat...
tohle je mé přání můj sen,
ale asi nikdy nesplní se!
Přečteno 759x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Duhová, Paulín, Giginka
Komentáře (4)
Komentujících (4)