Ta pravá
Anotace: Pro Kristýnku...
Milá,
hodná,
krásná,
něžná,
citlivá,
vnímavá,
chápavá,
lidská,
vzácná,
osobitá,
usměvavá,
talentovaná,
štíhlá,
přátelská,
voňavá,
chytrá,
dlouhovlasá,
půvabná,
jedinečná,
okouzlující,
charismatická,
upřímná,
rozumná,
empatická,
jemná,
milující...
...někoho jiného.
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, jesterka, Zefi
Komentáře (0)