Křídla
Křídla
Až budeš u mých nohou stát
dívej se mi do očí
vím, že máš mne rád
že hlava se Ti láskou točí
však není pravá
studí
nezahřívá
v mých očích vyčteš
ke mne nepatří Tvá křídla
pak rozejdem své kroky
i slza se nám zrodí
musí však oboustranná láska býti
pak je vše tak snadné
jsi milý
laskavý
ale nejsi pro mne...
Přečteno 376x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Špáďa, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Bíša, destovecka, Psavec, WAYWARD, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)