Vrátila se
Moje drápky na Tvých zádech
Vzdech,výdech,sten a nádech
Spletená náhá naše těla
Touha a vášeň vřela.
Ale jen malou chvilku
Pak zapomněl jsi na milenku
Vrátil jsi se ke své paní
Stihl jsi mít dvě ženy do svítání.
Vášeň a chtíč
Zahodil jsi pryč
Zodpovědnost a jistota
Vrátila se do Tvého života.
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, destovecka, Zefi, Psavec, WAYWARD, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Kars, Stepbystep, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)