Štěstí tkané z pavučin ...
Pusto je na duši
a v srdci strach
zbylo jen prázdno
a stopy po slzách
Dva lidé vedle sebe
však duše jejich zády k sobě stojí
na srdcích zalátané rány
ty rány, co se špatně hojí
Kdosi pošlapal to štěstí tkané z pavučin
tu křehkou krásu, po níž zbyl jenom stín
už nikdo nevrátí čas, tam do míst kde se luna třpytí
uvadla láska, tak jako zvadlo luční kvítí
Přečteno 494x
Tipy 27
Poslední tipující: Špáďa, poustevník Jirka, enigman, Házté, Stoneman, zíťa 2, divoska_jaja, Duhová, Zefi, Larey, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)