SPÍLÁM TI LÁSKU
Anotace: ...proboha, nevztahujte to na mně.
***
Spílám ti báseň o lásce
tlukotem slov
buším v tvé srdce
nechoď
prázdno zavírá dveře
klapotem střevíčků
ozvěnou záře
mizí tvůj stín
hergot
lásku vrážím lopatou
sypu ti ťu ťu ňu ňu
melu si pořád svou
miluji miluji
nechápeš
tak si jdi … jdi, jdi
jen chodník pošmatláš
děvko
***
Přečteno 535x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, trenérka, jita.1965, strawbery, JR, P.P.S., maliska, střelkyně1, enigman, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)