zuu... :takovýhle komentáře bych si být tebou odpustil, řekl bych že tvoje říkanky světu stačej, netřeba se projevovat jinak :)
31.10.2009 16:06:00 | Aurelius
ten urevaný začátek mi neseděl, ale ten záver se mi líbíl ...
přeji ti lepší náladu, nebo alespoň více humoru :)
smích je nakažlivý :)
22.10.2009 19:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba