Ona
Anotace: Její příběh, zachycený v několika verších.
Sbírka:
Všechno a nic
Věřila, chtěla,
doufala, měla.
Přála si, dostala,
dupla si, vyhrála.
Plakala, křičela,
prosila, nechtěla.
Bála se, zoufala,
smála se, tušila.
Stála tam, brečela,
v ruce nůž, vraždila.
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: poetická ilona, enigman, Špáďa, Lioness, Prdelka10
Komentáře (1)
Komentujících (1)