Ťuťuťu, ňuňuňu...
Anotace: Něžná čeníškovotlapičková blbůstka. Věnováno mé krásné ušaté přítelkyni...
...
Můj milý, čeníškovo-tlapičkový tlapičkočeníšku!
Mé něžné čeníšky
k Tobě letní nocí plují,
s Tvými tlapičkami
na hraně noci koketují,
Tvé sladké čeníšky
naproti teď mi jdou,
po cestách lásky
tou širou hvězdnou oblohou.
Dobrou noc či dobré ráno,
jsem zamilován, nevídáno!
Mlask, mlask, mlask!
Tvůj MKK :o))
...
Přečteno 556x
Tipy 22
Poslední tipující: poustevník Jirka, strawbery, Pevya, LeeF, WAYWARD, divoska_jaja, Psavec, hašlerka, Květka Š., Kapka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)