Čistá voda tvého srdce
Spadaný čas do barevného listí
hrudky bláta na okrajích cest
na řasách mlha jak mámivé štěstí
a tvoje oči - dvě z posledních hvězd.
Mizím ti v dlaních,
mizím ti v očích,
mizím pod dotyky tvého těla,
mizím ve tvých slovech
zcela oněmělá...
Šikmé paprsky v korunách javorů
prach na cestě,
když stoupáme nahoru.
Pár snů v ruličce
chuť podzimu
svázaná ve smyčce.
Podél chodníku šňůra kaluží
kalné světlo zvečera
odráží
chvějivou zimu
co rozbije sklo
tvých očí.
Přečteno 503x
Tipy 51
Poslední tipující: Churry, nejsembásník, Zefi, Kubino 2, zzlatý, Lota, Holis, vodnař, Kapka, Pevya, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)