Navždy Vaše, hurikáne
Anotace: Umírala v jeho dlaních. Slyšela, jak srdce láme. Zašeptala. Navždy Vaše, hurikáne.
Toužila
po jeho dechu.
Schovávala
v očích jiskry.
Zůstala mu odevzdána.
Milovala hurikán/a/.
Ovinul ji
paží zkázy.
Musela
být potrestána.
Vždyť věděla to.
Zbožňovala hurikán/a/.
Umírala
v jeho dlaních.
Slyšela,
jak srdce láme.
Zašeptala.
Navždy Vaše, hurikáne.
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
Komentáře (0)