Nenávidím ale chcem
Anotace: Tak mi prišlo ľúto :)
Kde sú tie tvoje sľuby?
Kde sú všetky krásne slová?
Ostali mi po tebe len slzy,
tak načo si bol vlastne dobrý?
Kráčam sama v daždi,
a ťažko mi nie je snáď navždy.
Nie ty nie si pre mňa,
ja som lepšieho hodná.
Nenávidím, neznesiem...ale tajne chcem
Len ty ma trápiš v každej ťažkej chvíli.
Nevieš čo je túžba!
Nikdy si nezažil,
nikdy si necítil.
Túžba objať, túžba lietať,
zavolať a snívať.
Povedz mi to aspoň do očí
a ja nepoviem už nič...
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
Komentáře (0)