Ono už je to hodně profláknuté téma, milionkrát zpracované, ale tohle je něčím půvabné, možná prostým zpracováním, prostě mě nadchlo a na konci jsem zahlídl ty zlaté brány bájného města :-)
10.07.2018 21:45:06 | klaun
ST! :-)) To město je možno zbudovat,
však láska v něm musí se trvale pěstovat!
08.11.2009 12:22:00 | poustevník Jirka
Nejdříve je třeba
u sebe ji hledat
a pak
tomu, co oplácí
rozdávat ...
ST!
28.10.2009 18:06:00 | jita.1965
Tahle básenka se mi moc dobře četla, tak hezky napsaná, slůvka skvěle zapadají. Lehoučce zamyšlenková a hlavně pravdivá... ST!
28.10.2009 11:53:00 | NikitaNikaT.
Věnováno (a jí inspirováno) mně do dneška neznámé i.l.n, líbí se mi její verše, snad promine mou troufalost...
24.10.2009 11:05:00 | Kapka