Anotace: Dnes mám špatnou náladu :-( Ta se projevila i v básni. Tak mi promiňte některé výrazy, ale vážně jsem naštvaný .A důvod, motiv? Právě sekce, do které je báseň zařazena.
Hmmmm. Hezky....hezky.....dávám 100%. Měj se a moc děkuju za komentáře. Čau
29.11.2005 21:06:00 | Ahimsa
hmm..souhlasim s Krticou..tahle se mi libi...joo zklamani Georgicku..to znam..tolik jich jeste bude,ale ver,že já tě mám rada ...8-) a posílám..ňuc :-* pusinku..
29.11.2005 11:17:00 | Natalie Kolářová
Trefa bych řekla..Moc povedený...Zastávám od jisté doby názor že je lepší ze všeho se vypsat a svěřit se papíru..=)
27.11.2005 11:27:00 | makretka
Tohle je vážně hodně dobré. Vždycky bývá nejlepší psát z pocitů, ať už je to štěstí, vztek či smutek. Ode mně máš za plnou, neboť si to plně zasloužíš.
A k těm mým devítí dnům... Jistě, že to má svou symboliku. Má to svůj smysl, své vzpomínky, svou minulost...
27.11.2005 09:33:00 | BlackTangerine
Tohle se mi líbí mnohem víc, než tvé opěvné říkanky! Za tohle ti tleskám!
23.11.2005 12:35:00 | Krtica