Šachy
Anotace: když hrajeme šachy...
Jednou ti řeknu…
Táhni!!!....
.... svou věží,
když sliby stěží,
nahradí gesta,
(a to se trestá),
a když král padne,
tak dáma chladně,
postaví jezdce,
- i když pak potají,
pěšáci šeptají,
že poté pláče,
že ztratila hráče
na nové partie -
Přečteno 544x
Tipy 26
Poslední tipující: tato22, ilona, TetaKazi, Nekonečnost, Zefi, Bíša, PPetrushka, Fiktivně, zelená víla, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)