Jsem
jak skála je láska moje,
trvalá a neměnná,
zavoláš-li buď jen moje,
vrátí se ti ozvěna
jak voda je láska moje
chladivá i vřelá,
máš-li v hlavě nepokoje,
vytěsním je zcela
jak vítr je láska moje
bouře, nebo vánek,
vlétnu večer do pokoje,
s vůní slaných dálek
jak oheň je láska moje,
hřeje nebo pálí,
v Tvém náručí ohňostrojem,
dlaň ti nepopálím
Přečteno 533x
Tipy 44
Poslední tipující: Bíša, Pevya, zelená víla, Holis, Lorraine, kuskus pruhovaná, s.e.n, Prokešová, poustevník Jirka, enigman, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)