Přírodo, napověz
V tento čas nevšední
pod vrbou zpovědní
hledám odpovědi na otázky
jež týkají se lásky
V sedmikrásky okvětí
...má mě ráda...
...nemá mě ráda...
mít jen trochu ponětí
Ještě najít čtyřlístek
k léčení bolístek
na životním rozcestí
najít si ho pro štěstí
Věřím v jarním rozpuku
pod rozkvetlou třešní
naleznu odpověď
na slova dnešní
Přečteno 481x
Tipy 10
Poslední tipující: bellacomp, Sidonie89, Psavec, Mbonita, Házté, Duhová, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)