Naivita je u Tebe hnacím motorem.V dnešní době člověku nezbývá nic jiného než naivně snít.Sni dál...
27.10.2009 09:34:00 | Jacob P. Verlaine
Pěkný až krásně naivní, hm? .) Mě se to líbí, chápu to. Sám pořád pevně věřím, že podvedu smrt s první děvkou, na kterou narazím, takže tak.
26.10.2009 00:28:00 | Djinii