Vzpomínkový sen
~~~
Vzpomínky na Tebe
Šňůra nejvzácnějších perel
Cos' strhla
Cos' roztrhla
Na kolenou klečím
V prachu cest
V listí, mezi kamením
Kousky Tebe
A možná spíš sám sebe
Hledám
Sbírám
Nenacházím
Všechno mi to pořád nedochází
Jako když mi něco schází
Tam
Tamhle
Moje a tlukoucí
Už není v mé moci
U Tebe zůstalo
Bláhově si myslelo
S Tebou je mu líp
Píp
Píp
Píp
Budík
Sen je minulostí
Vzpomínkou jen další
~~~
Přečteno 489x
Tipy 17
Poslední tipující: malá slečna, Psavec, FrankB, labuť, zelená víla, hašlerka, Nút, Jiparo, Hazentla, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)