Raději se nechtít spálit...
Anotace: Sledovat, toužit, přesto se nezeptat a nechat jít dál...
Sleduješ z dálky chlapce,
jenž nad hlavou svatozář má.
Víš, že on své šance -
leckomu nedává.
Miluje upřímnost,
od dívek bojí se zrady.
Nechápe nesdílnost,
s tvoji povahou si nevěděl rady.
Chtěla jej pro sebe,
však v jeho očích viděla -
že není jediná.
Doufala ve schody do nebe,
ale příliš se styděla -
zeptat, zda je žádaná.
Sleduješ a víš, že o tobě neví,
znal tě, však nyní?
On zmaten se jeví.
Z mysli tě smazal,
zapomenout chtěl.
Věděl, že zklamal,
ale to směl...
Komentáře (0)