Brumík
Miluji tvůj úsměv,
pro který bych změnila svět!
Miluji tvou vůni,
jako žabka svou tůni.
Miluji tvou inteligenci,
která je velká jako plocha na měsíci.
Miluji ty rána, kdy se vedle tebe probouzím
a vedle tebe se nacházím.
Miluji tě jako nikdy nikoho,
protože jsi nejúžasnější muž, kterého znám!!!
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
Komentáře (0)