Ruku v ruce ...
Anotace: ... láska a hudba jdou
Milý můj,
nejdražší,
já píši Ti teď ve chvíli,
kdy duše naše
v jedinou se spojily.
Prolnuly bezpečně
kdesi nad všemi dimenzemi,
s hudbou Tvou líbeznou
teď ocitám se mimo pevnou zemi.
Vznáším se, ba přímo létám,
Ty odvedls mne do jiného světa.
Tam každá buňka mého těla
něžnými tóny se rozezněla.
Houslisty ve strunách prstoklad
vábí mne s tělem Tvým
dlouze si pohrávat ...
Tak v holubici převtělená,
svlékám svůj světský šat,
horkými proudy nadnášená,
toužím Tě svádět, trylkovat,
prorůst se do Tebe,
s Tebou se milovat ...
Lásko má nejdražší,
muži můj milý,
dotyky křídel snad
ucítíš v tuto chvíli.
V bělostných perutích,
z posledních houslí tónů,
vyznání posílám
vetkané v srdce zvonu,
dojatá duše má zpívá
Ave Maria ...
Přečteno 472x
Tipy 36
Poslední tipující: Issa, poustevník Jirka, j.c., zelená víla, střelkyně1, Paulín, jedam, enigman, Jenda P., destovecka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)