Naivní Kráska
Zavřela oči
naivní kráska
roztáhla nohy
on si to o ní udělal
říkal tomu láska
Svět se točí
naivní kráska
k lásce nemá vlohy
její rty mlčí
na čele vráska
Nedožije rána
naivní kráska
komu zvoní hrana
navždy bude sama
po smrti milována
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, destovecka, Djinii, Květka Š., nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)