Láska
Anotace: Jemná i drsná...
Není barevná ani světlá, není černá ani lesklá. Je tako řeka spletitá, podobná ulici světa. Krátká nebo dlouhá, občas zdá se jako šmouha, rychle utíká ani se neoblíká. Ulicemi pobíhá na pozdrav nekývá. Jemná i drsná... taková je láska lidská....
Komentáře (0)