Po roce
Anotace: Po spánku,co tě ruší mi řekla kamarádka, žes zahodil mou duši a tys to přiznal .. zkrátka
Sbírka:
Chlapi mizerný
Dnes uplynul rok,
co zatajil se dech
a čas ten byl můj sok.
Noc prolínal vzdech.
Po spánku,co tě ruší
mi řekla kamarádka,
žes zahodil mou duši
a tys to přiznal .. zkrátka
Prázdné myšlenky
kulatí se hlavou.
Proč provaz štěstí je tenký.
Proč zrovna s dívkou plavou.
A přišel náhlý vztek,
já v tempu měla lék,
však čas mi ho dál vzal
a náhle přišel žal.
Pak srdce puklo,
já zlomila se v bolu.
A všechno se tak shluklo
a byli jsme zas spolu.
A ptám se tedy nyní,
proč chamrať všichni chlapi jsou,
proč nebojí se býti vinni
proč věrnost znají náhodou.
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: Henrietta, zelená víla, Psavec, Sadistic Soul, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)